Tudjuk!

  • Tudjuk, hogy a világ és a technológiák őrült tempóban változnak és fejlődnek.
  • Tudjuk, hogy mekkora kihívást jelent az új online kereskedői csatornák kialakítása.
  • Tudjuk, hogy a nap végén több vevőt és nagyobb árbevételt szeretne.
  • Tudjuk, hogy milyen nehéz döntést hozni.
  • Tudjuk, hogy sokfelé kell figyelni.
  • Tudjuk, hogy együtt többek vagyunk.

Végre hatékonyan

Segítünk abban, hogy az értékesítéshez kapcsolódó folyamatait digitalizáljuk, ezzel tervezhetővé, átláthatóvá és profitabilitásba tegyük a mindennapjait. Nem szükséges többé különböző helyről (könyvelő, titkárnő, bolti eladó, stb) fájdalmas órákon keresztül információt gyűjtenie és megosztania. „Nyomja meg a gombot” és minden ott van online, nagyon biztonságos helyen, bármikor elérhető módon.

Tudjuk, hogy szüksége van egy olyan rendszerre, ahol boltja vagy webáruháza termékeit, teljesítményét egyszerűen láthassa, kezelhesse.

Mi azért dolgozunk, hogy Ön bankkártyát fogadhasson el, vagy új fizetési (mobil fizetés, azonnal fizetés) szolgáltatásokhoz juthasson hozzá könnyedén. Tudjuk, hogy szeretné könyvelését, számláit egy helyen tudni, sőt, akár bankolna egy rendszerből bankfüggetlenül; bármelyik banknál vezetett számlájáról utalhatna egy rendszerből!

Ezért fejlesztettük s folyamatosan fejlesztjük a PSC Smart rendszereket, hogy a mai technológia által biztosított lehetőséget egy közösségi formátumban, elérhető áron tudjuk biztosítani!

brand_white

Okos értékesítési rendszerek

A PSC szolgáltatásait úgy találtuk ki, hogy a lehető legjobb rendszert biztosítsuk. Legyen az fizetési megoldás, webáruház, kereskedői riportok. Sok évre és rengeteg erőforrásra volt szükség, hogy mindezt létrehozzuk azért a szándékkal, hogy Önnek már csak használnia kelljen, minimális havi díjak mellett.

smart_kassa

Okoskassza

Egy online pénztárgép NAV engedéllyel - adóügyi egységgel, beépített nyomtatóval, integrált bankkártya elfogadó terminállal egy kiskassza áráért.

Okoskassza vásárlás >>
smart_terminal

Bankkártya terminálok

mPOS: Egy nagyon kedvező árú, új generációs, digitális bankkártya elfogadó terminál, mely kizárólag bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál okos telefonjával

mPOS vásárlás >>

POS: különálló (nem integrált), modern, digitális bankkártya elfogadó terminál, mely Önállóan kasszától, vagy mobiltelefontól függetlenül működik

POS vásárlás >>
smart_shop

Webshop

Indítsa el webáruházát, állítsa be egyedi megjelenését, töltse fel a termékeit és tartamait és értékesítsen. Nem szükséges programozó és designer sem. Ha mégis elakad, mi segítünk. A SmartWebshop nem tartalmaz korlátozásokat. Nincsenek bonyolult csomagvariánsok és extra funkció-előfizetések sem. A bankkártya elfogadása a webshopban már előre telepítve várja, nem kell további technikai integrációkkal bajlódnia. Csak használja!

Webáruház indítása >>
smart_portal

SmartPortal: minden információ egy helyen

Egy felhő alapú rendszer, összekötettésben a kasszáival (SmartKassa), termináljaival (mPOS, POS) vagy webáruházával (SmartWebshop), ahol informálódhat üzletei pénzügyi folyamatairól, termékei eladásának sikerességéről, bankártyás tranzakcióiról, akár telefonján keresztül is, valós időben bárhonnan bármikor!