Online pénztárgép NAV egységgel, bankkártya elfogadó terminál és webshop, egységes felhő alapú rendszerben

Válasszon a Smart csomagok közül, hogy részletesebb információt tudjunk szolgálni termékeinkről!

  • Pénztárgép + terminál
  • Terminál (SoftPos)
  • Terminál (POS)
  • WebShop

POS terminál

Bankkártya elfogadó terminál

Bankkártya elfogadó terminál

Bankfüggetlen kártyaelfogadás

Fogadjon el Visa, MasterCard, Maestro típusú bankkártyákat mágnescsíkos-, chip-, és érintéses-fizetés lehetőségével. Vásárlói akár okostelefonjukkal is fizethetnek üzletében!

Különálló készülék

A POS terminálon kívül nincs szüksége más eszközre, hogy bankkártyát fogadhasson el. Az eszköz üzlete internet kapcsolatán keresztül kommunikál.

Naprakész forgalmi kimutatások

Bevételei alakulását elemezheti és nyomon követheti a SmartPortal-ban, amelyhez POS terminál igénylése esetén automatikusan hozzáférést kap.

Készülék ingyenes kiszállítása

Rendelje meg online kényelmesen okostelefonról, tabletről vagy számítógépéről! Leegyszerűsítjük az adminisztrációt és üzembe helyezzük üzletében!

Bankkártya elfogadás egyszerűen

POS terminál

Villámgyors bankkártya elfogadó rendszer, amivel bankfüggetlenül fogadhat el bankkártyát. Minden, amit egy POS terminál tud azoknak, akik a hagyományos megoldások hívei.

  • SmartPortal hozzáférés
  • Elektronikus fizetés és bankkártya elfogadás
A SmartPortal az Ön digitális segédje, üzletvezetője, könyvelője és adatainak titkos őrzője - hagyja, hogy dolgozzon Ön helyett!

A SmartPortal az Ön digitális segédje, üzletvezetője, könyvelője és adatainak titkos őrzője - hagyja, hogy dolgozzon Ön helyett! Mobiltelefonján vagy számítógépén valós időben, folyamatos összeköttetésben lesz a POS bankkártya elfogadó termináljával. Az Ön számára legfontosabb adatokat jeleníti meg a bankkártyás tranzakciókról!

Készpénzmentes fizetési megoldás

SmartPay: Bankkártyás fizetés POS terminálon

Igényeljen gyorsan és kényelmesen akár asztali vagy hordozható terminált és fogadjon el Visa, MasterCard, Maestro típusú bankkártyát, de lehetősége nyílik SZÉP és EP kártya elfogadásra is. Ügyfele fizethet mágnescsíkos-, chip-, vagy érintéses-fizetéssel, vagy akár a mobil telefonjával is a termináljainkon keresztül.

A POS terminálok Internet vagy GPRS (SIM kártya) kommunikációval működnek, így ha esetleg ha Önnél nincs elérhető Internet szolgáltatás akkor is van megoldásunk. Választásával lehetősége nyílik jelentős mennyiségű bankkártyás fizetést elfogadni biztonságosan, gyorsan. Mindemellett vállaljuk a rendszer ingyenes telepítését, a megfelelő használathoz szükséges oktatást, és call-center szolgáltatást.

img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt

Hamarosan

img.alt
PSC Smart rendszerek összekapcsolása

Az POS terminál és a SmartPortal kapcsolata

Ha az eladások legfontosabb adatait szeretné látni, vagy részletekbe menően szeretné elemezni bevételeit vagy üzletei teljesítményét - legyen az fizikai bolt vagy webshop -, akkor számítógépén vagy okostelefonján lépjen be a SmartPortal-ba, ahol egy helyen biztonságosan bármikor elérheti ezeket az információkat. Válassza „Áraink” menüpontot és tudjon meg még több részletet!

Modern fizetési megoldások

A POS terminál a bankkártya elfogadás egyik legmegbízhatóbb formája. Ajánljuk Önnek is, amennyiben nem szeretné ügyfeleit kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy csak készpénzzel tudnak fizetni az Ön üzletében! Akár a Visa, MasterCard, Maestro típusú bankkártyáról van szó, vagy ügyfele mágnescsíkos-, chip-, vagy érintéses-fizetés lehetőséget szeretne választani, a POS terminál megoldást jelent. A POS terminál választásával lehetősége nyílik jelentős mennyiségű bankkártyás fizetést elfogadni biztonságosan, gyorsan. Mindemellett vállaljuk a rendszer ingyenes telepítését, a megfelelő használathoz szükséges oktatást, és call-center szolgáltatást. Hiszen az Ön sikere a mi sikerünk is.

Forgalmi riportok

A valós idejű, korlátlan hozzáférést biztosító SmartPortal rendszeren keresztül elérhetővé válik az Ön számára az adatok kánaánja: Egyszerűsített és részletes forgalmi riportok, tranzakció szintű részletes kimutatások, összehasonlító forgalmi riportok.

Tetszőlegesen állítható időintervallum

Bármilyen időszakot szeretne vizsgálni, a SmartPortal-ban megteheti, legyen az heti, havi vagy akár dátum szerint megadott periódus; a választás szabadságát rendszerünk biztosítja.

Időszakok közti összehasonlítás

Rendszerünk lehetőséget biztosít, hogy összemérje üzletei (több terminál esetén) teljesítményét bármilyen időszakot vizsgálva.

Bankkártyás tranzakciói teljes listája

A SmartPortal rendszerben bármikor hozzáférhet a bankkártyás fizetések részletező listájához, így pár kattintás után megtalálhatja, amire éppen szüksége van.

Külön hozzáférési szintek

Különböző hozzáférési szinteket adhat kollégáinak, könyvelőjének, hogy azonnal elérhessék a számukra releváns információkat.

Hamarosan – Pénzügyi tranzakciók

Hamarosan bankszámláit is láthatja, illetve utalhat is a SmartPortal-ból – az új pénzügyi szabályozásnak (PSD2), illetve az MNB fizetés-kezdeményezési szolgáltatást végző pénzforgalmi intézmény licensz megkezdésének köszönhetően. Bankfüggetlenül, bármelyik számlájáról kezdeményezhet majd utalást rendszerünkben.