Online pénztárgép NAV egységgel, bankkártya elfogadó terminál és webshop, egységes felhő alapú rendszerben

Válasszon a Smart csomagok közül, hogy részletesebb információt tudjunk szolgálni termékeinkről!

  • Pénztárgép + terminál
  • Terminál (SoftPos)
  • Terminál (POS)
  • WebShop

Smart SoftPOS

Hordozható bankkártya elfogadás okostelefonján

Hordozható bankkártya elfogadó terminál a SmartSoftPOS alkalmazással

Bankkártya elfogadás kötöttségek nélkül

A SoftPOS alkalmazással Android alapú, NFC képes okostelefonján bárhol képes lesz bankfüggetlenül bankkártyát elfogadni a törvény által meghatározott PIN-kód mentes fizetési limitig. Napi kártyás forgalma bármely, Ön által megjelölt bankszámlára megérkezik.

Naprakész forgalmi kimutatások

Bevételei alakulását elemezheti és nyomon követheti a SmartPortal-ban, amelyhez a SoftPOS szolgáltatás vásárlása esetén automatikusan hozzáférést kap.

Szerződéskötés bárhonnan

Rendelje meg online kényelmesen okostelefonról, tabletről vagy számítógépéről! Leegyszerűsítjük az adminisztrációt!

Együtt okosabb

Válassza együtt, csomagban termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy még többet kihozzon üzletéből! Amennyiben rendelkezik SmartKassa online pénztárgéppel vagy SmartWebshoppal minden eszközről történő értékesítést egy helyen láthat a SmartPortalon.

Hordozható bankkártya elfogadás

SmartSoftPOS: Fizetés okosan és egyszerűen

A SmartSoftPos egy Android alapú bankkártyaelfogadó alkalmazás, amit NFC támogatással rendelkező okostelefonjára vagy tabletjére tud telepíteni. Segítségével a törvény által meghatározott PIN-kód mentes fizetési limitig, bankfüggetlenül képes az elektronikus fizetés elfogadására.

  • SmartSoftPOS alkalmazás
  • NFC
  • Okostelefon, mint terminál
  • SmartPortal hozzáférés
Visa, MasterCard, Maestro típusú bankkártyákat mágnescsíkos-, chip-, és érintéses-fizetés elfogadása SmartPay segítségével

Szerződéskötés után nincs más teendője, mint letölteni a SmartSoftPOS alkalmazást és már fogadhatja is vásárlói Visa, MasterCard vagy Maestro bankkártyás fizetését.

Készpénz nélküli fizetés

SmartSoftPOS: Hordozható fizetési megoldás

A SmartSoftPOS a bankkártya elfogadás és egyéb elektronikus fizetési lehetőségek modern formája. A legtöbb vásárló ma már bankkártyával vagy okostelefonján szeretne fizetni. Tudjuk, hogy fontos a készpénzes fizetés, de még fontosabb, hogy megfeleljünk a vásárlók elvárásainak is. Tudta, hogy ma már többe kerül a készpénz használata, mint az elektronikus fizetés?

A SMARTSoftPOS alkalmazás lehetővé teszi a Visa, MasterCard, Maestro típusú bankkártyák elfogadását a törvény által meghatározott PIN-kód mentes fizetési limitig az érintéses-fizetés lehetőségével. Vásárlói akár okostelefonjukkal is fizethetnek Önnél. Bankfüggetlen szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az Ön által megjelölt bankszámlára érkezzen napi forgalma.

img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt

Hamarosan

img.alt
PSC Smart rendszerek összekapcsolása

A SMARTSoftPOS és a SmartPortal összekapcsolása

Ha az eladások legfontosabb adatait szeretné látni, vagy részletekbe menően szeretné elemezni bevételeit vagy üzletei teljesítményét - legyen az fizikai bolt vagy webshop -, akkor számítógépén vagy okostelefonján lépjen be a SmartPortal-ba, ahol egy helyen biztonságosan bármikor elérheti ezeket az információkat. Válassza „Áraink” menüpontot és tudjon meg még több részletet!

Forgalmi riportok a SmartPortal-ban

A valós idejű, korlátlan hozzáférést biztosító SmartPortal rendszeren keresztül olyan információk válnak elérhetővé, amelyeket eddig szinte lehetetlen volt kinyerni a hagyományos nyilvántartó rendszerekből. A forgalmi riportok, tranzakció szintű részletes kimutatások, összehasonlító forgalmi riportok megmutatják, hogy pontosan mit vásárolnak üzletében. A fizetőeszköz riportok, termék-értékesítési mennyiségre és időszakra vonatkozó riportok pedig megmutatják, hogy hogyan vásárolnak üzletében. A Smartportal használata lehetővé teszi, hogy jó döntéseket hozhasson az árazás, termék-elhelyezés tekintetében.

Tetszőlegesen állítható időintervallum

Bármilyen időszakot szeretne vizsgálni, a SmartPortal-ban megteheti, legyen az heti, havi vagy akár dátum szerint megadott periódus; a választás szabadságát rendszerünk biztosítja.

Időszakok közti összehasonlítás

Rendszerünk lehetőséget biztosít, hogy összemérje üzletei teljesítményét bármilyen időszakot vizsgálva.

Bankkártyás tranzakciói teljes listája

A SmartPortal rendszerben bármikor hozzáférhet a bankkártyás fizetések részletező listájához, így pár kattintás után megtalálhatja, amire éppen szüksége van.

Külön hozzáférési szintek

Különböző hozzáférési szinteket adhat kollégáinak, könyvelőjének, hogy azonnal elérhessék a számukra releváns információkat.

Hamarosan – Pénzügyi tranzakciók

Hamarosan bankszámláit is láthatja, illetve utalhat is a SmartPortal-ból - az új pénzügyi szabályozásnak (PSD2), illetve az MNB fizetés-kezdeményezési szolgáltatást végző pénzforgalmi intézmény licensz megkezdésének köszönhetően. Bankfüggetlenül, bármelyik számlájáról kezdeményezhet majd utalást rendszerünkben.