Online pénztárgép NAV egységgel, bankkártya elfogadó terminál és webshop, egységes felhő alapú rendszerben

Válasszon a Smart csomagok közül, hogy részletesebb információt tudjunk szolgálni termékeinkről!

  • Pénztárgép + terminál
  • Terminál (mPOS)
  • Terminál (POS)
  • WebShop

Smart mPOS

Hordozható bankkártya elfogadó terminál

asd

Új generációs hordozható POS bankkártya terminál

Ha szeretne bankfüggetlenül bankkártyát elfogadni, viszont nincs szüksége pénztárgépre, akkor válassza az mPOS terminált. Napi kártyás forgalma bármely, Ön által megjelölt bankszámlára megérkezik.

Kapcsolja össze okostelefonjával és vigye magával

A SmartPay alkalmazás letöltését követően kapcsolja össze mPOS terminálját bluetooth kapcsolaton Android alapú okostelefonjával vagy tabletjével és vigye magával bárhová!

Naprakész forgalmi kimutatások

Bevételei alakulását elemezheti és nyomon követheti a SmartPortal-ban, amelyhez mPOS terminál vásárlása esetén automatikusan hozzáférést kap.

Készülék ingyenes kiszállítása

Rendelje meg online kényelmesen okostelefonról, tabletről vagy számítógépéről! Leegyszerűsítjük az adminisztrációt!

Hordozható bankkártya elfogadás

SmartPay: Mobil fizetés okosan és egyszerűen

SmartPay egy Android alapú bankkártyaelfogadó alkalmazás, amivel telefonjára, tabletjére telepítve elfogadhat bankkártyát az mPOS bankkártya leolvasó terminálon keresztül, amely bluetooth-on keresztül kapcsolódik okostelefonjához. Tegye lehetővé vásárlóinak a készpénzmentes fizetést kötöttségek nélkül, bankfüggetlenül.

  • SmartPay alkalmazás
  • Bluetooth kapcsolat
  • Hordozható mPOS terminál
  • SmartPortal hozzáférés
asd

Töltse le Android alapú okostelefonjára vagy tabletjére a SmartPay alkalmazást és fogadjon el Visa, MasterCard, Maestro típusú bankkártyákat mágnescsíkos-, chip-, és érintéses-fizetés lehetőségével.

Készpénz nélküli fizetési módok támogatása

SmartPay: Hordozható mPOS fizetési megoldás

A SmartPay a bankkártya elfogadás és egyéb készpénzmentes fizetési lehetőségek modern formája. A legtöbb vásárló ma már bankkártyával vagy okostelefonján szeretne fizetni. Tudjuk, hogy fontos a készpénzes fizetés, de még fontosabb, hogy megfeleljünk a vásárlók elvárásainak is. Tudta, hogy ma már többe kerül a készpénz használata mint az elektronikus fizetés?

Az mPOS terminál lehetővé teszi a Visa, MasterCard, Maestro típusú bankkártyák használatát mágnescsíkos-, chip-, és érintéses-fizetés lehetőségével. Vásárlói akár okostelefonjukkal is fizethetnek üzletében. Bankfüggetlen szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az Ön által megjelölt bankszámlára érkezzen napi forgalma.

img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt

Hamarosan

img.alt
PSC Smart rendszerek összekapcsolása

Az mPOS terminál és a SmartPortal összekapcsolása

Ha az eladások legfontosabb adatait szeretné látni, vagy részletekbe menően szeretné elemezni bevételeit vagy üzletei teljesítményét - legyen az fizikai bolt vagy webshop -, akkor számítógépén vagy okostelefonján lépjen be a SmartPortal-ba, ahol egy helyen biztonságosan bármikor elérheti ezeket az információkat. Válassza „Áraink” menüpontot és tudjon meg még több részletet!

Forgalmi riportok a SmartPortal-ban

A valós idejű, korlátlan hozzáférést biztosító SmartPortal rendszeren keresztül olyan információk válnak elérhetővé, amelyeket eddig szinte lehetetlen volt kinyerni a hagyományos nyilvántartó rendszerekből. A forgalmi riportok, tranzakció szintű részletes kimutatások, összehasonlító forgalmi riportok megmutatják, hogy pontosan mit vásárolnak üzletében. A fizetőeszköz riportok, termék-értékesítési mennyiségre és időszakra vonatkozó riportok pedig megmutatják, hogy hogyan vásárolnak üzletében. A Smartportal használata lehetővé teszi, hogy jó döntéseket hozhasson az árazás, termék-elhelyezés tekintetében.

Tetszőlegesen állítható időintervallum

Bármilyen időszakot szeretne vizsgálni, a SmartPortal-ban megteheti, legyen az heti, havi vagy akár dátum szerint megadott periódus; a választás szabadságát rendszerünk biztosítja.

Időszakok közti összehasonlítás

Rendszerünk lehetőséget biztosít, hogy összemérje üzletei teljesítményét bármilyen időszakot vizsgálva.

Bankkártyás tranzakciói teljes listája

A SmartPortal rendszerben bármikor hozzáférhet a bankkártyás fizetések részletező listájához, így pár kattintás után megtalálhatja, amire éppen szüksége van.

Külön hozzáférési szintek

Különböző hozzáférési szinteket adhat kollégáinak, könyvelőjének, hogy azonnal elérhessék a számukra releváns információkat.

Hamarosan – Pénzügyi tranzakciók

Hamarosan bankszámláit is láthatja, illetve utalhat is a SmartPortal-ból - az új pénzügyi szabályozásnak (PSD2), illetve az MNB fizetés-kezdeményezési szolgáltatást végző pénzforgalmi intézmény licensz megkezdésének köszönhetően. Bankfüggetlenül, bármelyik számlájáról kezdeményezhet majd utalást rendszerünkben.