NTAK Adatszolgáltatás egyszerűen

Hamarosan indul a kötelező NTAK adatszolgáltatás második szakasza. Azon vendéglátó egység üzemeltetőinek, ahol szolgáltatási helyenként a 2022. évi nettó árbevétel elérte a 12 millió forintot, de nem haladta meg a 100 millió forintot 2024. január 1-től kötelező adatot szolgáltatnia az NTAK felé.

A 100 millió forint nettó árbevétel felett teljesítő vendéglátó partnereink már zökkenőmentesen küldik az adatokat az NTAK rendszerébe külön adminisztráció nélkül automatikusan. Egyetlen eszközzel a SmartKassa segítségével.

Egy kis- vagy közepes méretű vállalkozásnál az anyagi szempont meghatározó elem a megfelelő szolgáltatás kiválasztásakor, ezért olyan csomagok kínálunk a kereskedőknek, amivel egy eszközről hibamentesen és költséghatékonyan tudják az adatszolgáltatást megkezdeni.

NTAK adatszolgáltatás bonyolultan

Vannak szolgáltatók és vállalatok melyek validáltak az NTAK adatszolgáltatásra, azonban árazásban nagy mértékben eltérhetnek. Az árazás annak a függvénye, hogy ki milyen kényelmi vagy kiegészítő csomagot szeretne igénybe venni. Mi egy olyan szolgáltatási csomagot szeretnénk kínálni, ami hosszú távú megoldás a legtöbb kereskedő számára.

NTAK Vendéglátás adatszolgáltatás csomagunk havidíja 3 990 Ft + ÁFA / eszköz.

Az NTAK adatszolgáltatás megkezdéséhez általában külön szoftvert valamilyen megvásárolt eszközre kell feltelepíteni és azon futtatni. Ha egy kis- vagy közepes méretű vállalkozást vizsgálunk, már így is több különböző hardvert használnak a jogszabály kötelezettség miatt. Ezek mind magasabb a hibázási lehetőséget teremtenek, lassabb kiszolgálást és sokkal több adminisztrációs terhet.

Hogyan működik az NTAK adatszolgáltatás egyszerűen

Lehet ezt sokkal egyszerűbben és olcsóbban is! A SmartKassa online pénztárgép képes erre, így megfelelhetsz a kötelező NTAK adatszolgáltatásnak egyetlen egy eszközzel is. Egyszerre szolgáltathatsz adatot a NAV és NTAK felé, az integrált POS terminállal biztosíthatod az elektronikus fizetés lehetőségét. Egy felhőalapú rendszeren keresztül pedig nyomon követheted üzleteid teljesítményét is. Nincs hibázás, kígyózó hosszú sor és rengeteg adminisztráció. Csak boldog, elégedett vásárlók és alkalmazottak. 🙂

Ha szeretnél többet megtudni az NTAK képes online pénztárgépünkről, keresd kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre!