Bankfüggetlen POS terminálok a PSC-től

Egy bankfüggetlen bankkártya elfogadó POS terminál nagy rugalmasságot jelenthet azon kereskedők körében, akik szeretnének kényelmes és biztonságos fizetési megoldást nyújtani ügyfeleinek. De mit is jelent a "bankfüggetlen" fogalma?

Egy bankfüggetlen terminál olyan eszköz, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy számos különböző fizetési módot fogadhassanak el, függetlenül attól, hogy melyik banknál vezetik céges számlájukat. Terminálunkkal partnereink megspórolják egy új bankszámlanyitás költségeit, beleértve a pénzhez jutás és a kapcsolódó bankkártya / számlavezetés díjait és a felesleges adminisztrációs terheket.

Az elektronikus fizetések összegét másnapi utalással továbbítjuk a kiválasztott bankszámlára, bankváltás esetén pedig könnyedén és gyorsan intézhető a módosítás átvezetése egy nyomtatvány kitöltésével, így élvezhetik a függetlenség minden előnyét.

Többféle megoldást kínálunk a kereskedők számára, legyen szó fix, hordozható, vagy SoftPOS terminálról. Készülékeink a legmodernebb technológiával rendelkeznek és biztonságos titkosítással dolgoznak, hogy megvédjék az érzékeny adatokat.

Ha kérdésed van még POS termináljainkkal kapcsolatban, keresd kollégáinkat!