Új együttműködő partner a MagNet Bank oldalán

MagNet Bank

A MagNet Bank már több, mint 25 éve működik sikeresen a legnagyobb hazai, 100%-ig magyar tulajdonban lévő pénzintézetként, 10 éve alakult közösségi bankká, 2016 óta az Értékalapú Bankok Nemzetközi Szövetségének tagja. (GABV) Mindennapi banki működésével igyekszik értéket teremteni: civileket segítő bankkártyával a napi költések esetén, a nyereség 10%-át ügyfelek bevonásával szétosztó adományozási programmal, betétes és hitelesek közötti érdekellentétet feloldó közösségi megtakarítási és finanszírozási formákkal.

Fontos társadalmi szerepvállalása mellett a bank kiemelt figyelmet szentel vállalkozó ügyfeleire, hogy kedvező kondíciójú egyéni vállalkozói és vállalati számlacsomagok mellett működésüket sok praktikus eszköz támogassa. Autokassza szolgáltatásuk a számlavezető rendszer és a banki pénzmozgásokat (bejövő számlákat) szinkronizálja. Az innovatív teljes körű fizetési megoldások biztosítására pedig 2021-től a PSC CEE Kft-vel közösen a bankkártya elfogadáson felül a SmartKassa pénztárgép és a SmartWebshop online webáruház szolgáltatást is beépítette portfóliójába és közösen ajánlja ki ezeket ügyfeleinek.

„Szeretünk előre gondolkodni és a PSC CEE Smart-termékek esetében úgy érzem, partnerünkre találtunk. Fontosnak tartjuk, hogy ha bevezetünk egy újfajta fizetési módot, akkor legyen olyan eszköz, ami azt kezelni tudja, és kereskedő ügyfeleinknek lehessen olyan platformja, melyen nyomon követhetők, visszamérhetők ezek a fizetési módok. A készpénzmentes és mobil fizetési rendszerek viszonylatában a SmartKassa-SmartPortal tökéletesen illeszkedik a filozófiánkba. Az pedig külön öröm számunkra, hogy egyben bankkártya elfogadást vagy webáruházat (kártyás fizetéssel) is egy szolgáltató által biztosíthatunk ügyfeleinknek. A kényelem és praktikum egysége szerintünk nyerő párosítás.” – mondta Hajgató Tamás, a MagNet Bank Fiókhálózati vezetője.