Fogadj el SZÉP-kártyás fizetéseket a SmartPOS terminállal!

Egyre népszerűbb a cafeteria csomag részeként adható SZÉP-Kártya (Széchenyi Pihenőkártya). Használata egyszerű, akár mint egy bankkártya, sőt nem csak POS terminálon, hanem online és telefonon is fizethetsz vele.

Miért éri meg nekem a SZÉP-kártya elfogadás?

A munkavállalók évente akár 450 000 Ft béren kívüli juttatást is kaphatnak SZÉP-kártyára. 2023. január 1-től, az úgynevezett zsebek eltörlését követően egyetlen számlán egyesülnek az összegek és szabadon felhasználhatóak. Szálláshelyeken, éttermekben és számos szabadidős tevékenységek fizetésért lehetséges felhasználni a számlán összegyűlt összeget. A SZÉP-kártyával fizető ügyfelek sokkal hamarabb foglalnak szálláshelyet és többet is költenek pihenésük során.

Hogyan lehetek SZÉP-kártya elfogadóhely?

Szolgáltatóként csatlakozhatsz a SZÉP-kártya elfogadóhelyek közé, mellyel bővítheted ügyfélkörödet és növelheted bevételeidet. Ha olyan tevékenységet végzel, melyek számára engedélyezett a SZÉP-kártya elfogadás, nincs más teendőd, mint igénybe venni a SmartPOS bankkártya elfogadó POS terminálunkat. A sikeresen telepített kártyaolvasó terminál azonosító számával szükséges leszerződni a SZÉP-kártya kibocsátó pénzintézetekkel. Javasoljuk, hogy mindegyik szolgáltatóval (OTP, K&H és MKB) köss térítésmentes kártya elfogadási szerződést.

Ha kérdésed van még, szívesen segítünk, vedd fel a kapcsolatot velünk!