Mastercard Doppio Infrastruktúra Fejlesztési Program

MasterCard

A Mastercard 2019 novemberében indította el Doppio nevű infrastruktúra fejlesztési programját, amelynek célja, hogy pár év alatt megduplázza a kártyaelfogadó vállalkozások számát Magyarországon. Már a program első fél évében több mint 14 ezer terminál jutott el a kereskedőkhöz. Ehhez a programhoz csatlakozott a PSC CEE. Célunk már ekkor is az volt, hogy az értékesítés területén az offline és az online teret egyesítsük.

Az elmúlt egy évben a Mastercarddal közös célunk volt, hogy a kkv-k minél gyorsabban és egyszerűbben tudják korszerűsíteni vállalkozásukat, ezzel is segítve őket a digitalizáció útjára lépni.2020-ban a közös munkánk végeredményeként, illetve a Doppio Infrastruktúra Fejlesztési Program részeként kifejlesztettünk és bevezetettünk egy digitális terminál-igénylési folyamatot Magyarországon.

Természetesen a PSC CEE továbbra is együttműködik a Mastercarddal remélve, hogy további értékes hozzájárulást tudunk nyújtani a magyarországi kártyaelfogadási infrastruktúra fejlesztésében.