NTAK Vendéglátás Adatszolgáltatás a SmartKassa-val

A SmartKassa segítségével egyszerre elvégezhető adatszolgáltatás kínálunk a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltatási Központ (Vendéglátás modulra) és a NAV felé.

Az ország összes vendéglátó üzlete valós idejű, anonim, forgalmi és statisztikai adatszolgáltatási kötelezettséggel rendelkezik az NTAK felé. A beérkező statisztikai adatok a turizmus stratégiai tervezését segítik, célzott marketing- és reklámstratégiák kidolgozását teszik lehetővé.

Az NTAK rendszerébe naponta szükséges adatot szolgáltatni az engedélyezett szoftveren keresztül, amelynek működését jogszabályok rögzítik, az adatszolgáltatási kötelezettséget törvény mondja ki.

Erre alkottuk meg az Okoskassza NTAK Vendéglátás szolgáltatását, amivel partnereink valós időben, egy helyen tudnak adatot szolgáltatni a NAV és az NTAK felé. Nem szükség több eszköz használatára, pénztárgépünk megfelel minden jelenlegi törvényi kötelezettségnek. Partnereink nem csak a hibázási lehetőségeket redukálják, de vásárlóikat is gyorsabban képesek kiszolgálni.

Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!