Papírmentes POS kártyaolvasó terminál

Az egyre nagyobb teret hódító digitalizációnak köszönhetően már a kereskedelmi szektorban is sok vállalkozás dolgozik azon, hogy minél kisebb ökológia lábnyomot hagyjon maga után.

Olyan bankkártya olvasó terminált fejlesztettünk, amely lehetővé teszi, hogy elektronikus formában elérhetőek legyenek a POS terminál bizonylatai. A SmartPOS bankkártya olvasó terminállal lehetőséged nyílik kikapcsolni a vásárlói bizonylat papír alapú nyomtatását. Ezzel gyorsíthatod a tranzakciós folyamat idejét, környezettudatosabban és költséghatékonyabban biztosíthatod az elektronikus fizetés lehetőségét.

Bármely elektronikus fizetési tranzakció (bankkártya, SZÉP kártya, mobil fizetés, online fizetés) bizonylatát kezelheted digitálisan, így rengeteg időt és papírt spórolhatsz.

Az eszköz beállításaiban ugyanakkor továbbra is elérhető marad a bizonylatok másolati példányának nyomtatási lehetősége. Így amennyiben a vásárló igényt tart a papír alapú blokkra, bármikor kinyomtathatod neki.

Hol érhetem el a tranzakciók bizonylatait?

Minden SmartPOS terminál mellé jár egy kereskedők számára biztosított online felület, ahol a bankkártya terminálon (használhatsz többet is) történő fizetés tranzakcióját megtalálod.

Itt lekérdezhetőek a fizetéssel kapcsolatos információk, elvégezhető a bizonylatok nyomtatása és elérhető a bankkártya terminál havi göngyölt zárására is. Az elektronikusan rögzített adatok segítségével sok időt spórolsz magadnak és könyvelődnek is.

Ehhez az úgynevezett NEST Portálhoz a belépési adatokat a kereskedő cégjegyzésre jogosult képviselője kapja meg – ugyanúgy, mint a Kereskedői Portál esetében is.

Lépj kapcsolatba velünk és segítünk!